Question About Posting Pics
Results 1 to 6 of 6

Thread: Question About Posting Pics

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    landis n.c
    Posts
    8

    Question About Posting Pics

    How do you post pictures

  2. Remove Advertisements
    PierAndSurf.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    NC
    Posts
    254
    I have a mac but it should be similar if you use windows, click on the go advanced tab or the second icon past the email icon that says insert image and then click on the choose file tab and locate your photos on your computer, that's the way i do.

  4. #3
    Join Date
    May 2008
    Location
    Kingsport, TN
    Posts
    3,415
    Name:  PostPics2.jpg
Views: 128
Size:  77.4 KB
    There are two tabs: "From Computer" and "From URL." The image below is the "From Computer" tab.

    Name:  PostPics3.jpg
Views: 129
Size:  80.2 KB

    I am going to move this to the Lounge and sticky it to the top. I will leave on the redirect from the NC forum.
    -------------------------------------------------------------------
    “To be is to do - Socrates / To do is to be - Sartre / Do Be Do Be Do - Sinatra” -- Kurt Vonnegut

  5. Remove Advertisements
    PierAndSurf.com
    Advertisements
     

  6. #4
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    NC
    Posts
    419
    Bubba, just so you are aware, I did those steps on my post here: https://www.pierandsurf.com/fishing-f...999#post878999

    The attachment worked at first, and I was able to view it right after I posted it. However, the next day it stopped working. May have been something I did, not sure. I re-posted the same attachment from the Advanced editor and Attachments button and it worked fine.

  7. #5
    Join Date
    May 2008
    Location
    Kingsport, TN
    Posts
    3,415
    Quote Originally Posted by pmcdaniel View Post
    Bubba, just so you are aware, I did those steps on my post here: https://www.pierandsurf.com/fishing-f...999#post878999

    The attachment worked at first, and I was able to view it right after I posted it. However, the next day it stopped working. May have been something I did, not sure. I re-posted the same attachment from the Advanced editor and Attachments button and it worked fine.
    I'm not sure. It's interesting, though, that it worked when you clicked "Go Advanced" and went through "Attachments."

    The only time I've used the "Attachments" feature is if there is one of those "Attached Thumbnails" to go away on somebody's post once the pic has uploaded.
    -------------------------------------------------------------------
    “To be is to do - Socrates / To do is to be - Sartre / Do Be Do Be Do - Sinatra” -- Kurt Vonnegut

  8. #6
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Venice FL
    Posts
    4,090
    You know you can't post pictures on someones post. It just don't work. Probably a good idea.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •